Thuis EV lader: Een gids over zappi

Wat is zappi en hoe werkt het?


Zappi is een uniek en intelligent apparaat dat gebruik maakt van uw zelfgeproduceerde energie uit zonnepanelen of windmolens. Deze energie gebruikt zappi om uw elektrische auto op te laden. Het systeem bestaat uit drie modi, waartussen het eenvoudig kan wisselen om zo efficiënt en effectief mogelijk gebruik te maken van uw energieproductie.

Nu de salderingsregeling voor zonnepanelen wordt afgebouwd, zijn velen op zoek naar een alternatief om hun overschot aan opgewekte zonne-energie te gebruiken. Een manier waarop u dat kan doen is door je elektrische auto op te laden. Heeft u geen zonnepanelen of windenergie? Ook dan kunt u gebruik maken van de zappi EV lader. U kan zappi zo installeren dat de EV lader uw auto oplaadt tijdens daltarieven. Zo bespaart u op uw energierekening en profiteert u van goedkopere laadtarieven.

Zappi is een dynamisch apparaat en kan zijn laadvermogen aanpassen wanneer apparaten in huis uit- of ingeschakeld zijn. Het systeem werkt daardoor veilig en brengt balans in uw energieverbruik.

Waarom een zappi EV lader?


ev charger

Zonder een mechanisme voor zelfgebruik, zoals onze slimme eddi, zullen eigenaren van zonnepanelen of windturbines hun zelfopgewekte energie vaak in het net zien verdwijnen. Zappi is het eerste apparaat dat gebruik maakt van uw overschot aan energie én optimaal gebruik kan maken van voordelige daltarieven om uw elektrische auto op te laden.

Met de zappi EV lader bent u minder afhankelijk van het net. Bovendien is het een van de veiligste producten om te installeren.

Hoe is zappi gemaakt?


We hebben enkele jaren erover gedaan om de ideale EV lader te ontwikkelen en perfectioneren. Hierbij hielden wij rekening met de wensen van eigenaren van elektrische auto’s. We hebben simpelweg een product gecreëerd wat we zelf ook willen gebruiken.

Eigenaren van zonnepanelen en windturbines zijn natuurlijk uitermate geïnteresseerd in het bijdragen aan een groen klimaat. Het is een logische stap om na deze energiebesparende maatregelen te kijken naar meer duurzamere oplossingen, zoals de elektrische auto. Die volgende stap willen wij met zappi faciliteren.

Door de zappi EV lader te gebruiken naast onze andere groene, hernieuwbare producten krijgt u als gebruiker meer controle over waar uw energie heen gaat en hoe u het gebruikt.

Waarom de naam zappi?


Bij myenergi rijden we allemaal een elektrische auto en gebruiken we met regelmaat de populaire app Zap Map. Tijdens het ontwikkelen van de EV lader wilden we een naam verzinnen die hiervan afgeleid is en die een connectie legt met elektriciteit. Zo werd de naam zappi geboren.

Wat is de volgende stap?


Bij myenergi blijven we innoveren en zijn we continu bezig met het creëren van dynamische producten die aansluiten op de wensen van elektrische rijders. De groene revolutie krijgt steeds meer aandacht en wij blijven voorop lopen.