Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst
MYENERGI

Extreme E – Team xite & myenergi

 

myenergi werkt samen met het Hispano Suiza Xite Energy Extreme E-team

 

  • myenergi wordt het eerste EV-laadstation merk dat een Extreme E-team sponsort
  • Hispano Suiza Xite Energy Odyssey 21 met myenergi
  • Het kampioenschap wordt live uitgezonden op RTL7 en RTBF, maar ook via YouTube

myenergi, pionier van ‘s werelds eerste eco-slimme EV-laadstation, is een partnerschap aangegaan met het Hispano Suiza Xite Energy Team als hoofdsponsor voor het Extreme E-seizoen 2021. Als onderdeel van de samenwerking zullen de 550 pk sterke Odyssey 21 SUV van het team een myenergi-kleurstelling vertonen voor elk van de vijf baanbrekende evenementen van het seizoen.

Onder leiding van teammanager Juli Mundet Caballero en bestuurd door coureurs Oliver Bennett en Christine Giampaoli Zonca, zal het Britse team zijn debuut maken tijdens de seizoensopenende Desert X Prix, die van 2 tot 4 april plaatsvindt in Saoedi-Arabië. Locatie van race nummer 1 in Saudi-Arabië. Het terrein is adembenemend en meedogenloos, terwijl de hitte en omstandigheden intens zullen zijn. Het lijdt geen twijfel dat de winnende combinatie van bestuurder en machine een verdienstelijke zal zijn …

In Extreme E, het volledig elektrische kampioenschap voor elk terrein, racen SUV’s door enkele van de meest veeleisende omgevingen op aarde, waaronder de poolcirkel en het Amazone-regenwoud. De serie is bedoeld om de impact van klimaatverandering op enkele van de meest afgelegen en met name getroffen locaties te benadrukken.

Christine Giampaoli Zonca

Beter bekend als Christine GZ, is een 27-jarige Italiaanse Canarische coureur. In 2014, tijdens haar fulltime debuut in de competitie, behaalde ze haar eerste overwinning in een gravelrally, en datzelfde jaar werd ze uitgeroepen tot regionaal kampioen van de Canarische Eilanden in voorwielaangedreven voertuigen, evenals in groep B4. In 2016 maakte ze haar debuut in het World Rally Championship (WRC) in Rally de Catalunya, als lid van het eerste volledig vrouwelijke rallyteam, en won ze de categorie voor vrouwen van het Spaanse Gravel Rally Championship. Sinds 2017 is Giampaoli’s carrière gericht op deelname aan off-road races, in de Verenigde Staten en Mexico, waar ze de zevende plaats behaalde in de beroemde Baja 1000, in de categorie Pro UTV Turbo. In 2020 werd ze de hoofdrijder van het Avatel Racing Team en behaalde ze de 3e plaats in de T2-categorie in de Andalucía Road to Dakar Rally.

Oliver Bennett

De 28-jarige Britse coureur met ervaring in rallycrosswedstrijden. In 2016 maakte hij zijn debuut in het British Rallycross Championship en het seizoen daarop vocht hij voor de titel. Hij maakte ook zijn debuut in het FIA World Rallycross Championship, waar hij de afgelopen seizoenen aan deelnam. Bennet heeft ook deelgenomen aan een aantal Americas Rallycross-evenementen en de Gymkhana GRID in Kaapstad in 2018, waar hij een geweldige prestatie neerzette.
Bezoek www.myenergi.nl voor meer informatie over de baanbrekende reeks eco-slimme technologieën van myenergi. Details van het Extreme E-kampioenschap 2021, naast meer informatie over het Hispano Suiza Xite Energy Team, zijn te vinden op www.extreme-e.com

Over myenergi

myenergi staat bekend om het ontwerpen van ‘s werelds eerste zonne-compatibele EV-oplader – zappi. Behalve dat het als een standaard laadstation werkt voor het opladen van elektrische auto’s, heeft het optionele oplaadmodi om 100% groene energie te gebruiken die wordt opgewekt met uw eigen zonnepanelen. Met een hele reeks zorgvuldig ontworpen functies om u volledige controle over uw laadervaring te geven, kan het worden gecombineerd met de myenergi-app om voordelige tarieven te gebruiken, de boost-functie in te zetten en inzichtelijke monitoringgegevens te leveren.

myenergi